Události

Nadcházející

Uplynulé

• 17.12.2017 – Předvánoční setkání v Lomu, stánek
  • 10.9.2017 – Akce SEN ZVÍŘAT, Praha – Vinoř 9 (Plakát)
  • 13-14.2017  – Mezinárodní výstava koček v Mostě
  • 11.5.2017 – Super festival zdraví, Most
  • 19.3.2017 – 3. umísťovací výstava, Sokolovna Řepy, Praha (https://www.facebook.com/events/585471781661995/ )
  • 4. leden 2017 v 16:30–18:00 v městské knihovně Litvínov, Soukenická 982, 436 01 Litvínov se koná výstava portrétních fotografií charitativních kalendářů na podporu spolek Jasmína a Berňáci v nouzi.Vernisáž od 16:30 hodin.
    Zúčastní se i autoři fotografií Alča Herzánova a Míra Morgenstern. Nebude chybět ani křest kalendářů, ukázka canisterapie s Jindřiškou Petrovou s pejsky Nýja a Jack, občerstvení a prezentace celého projektu autorky Niki Lašové. Na vernisáži bude možnost si zakoupit i nějaké výrobky, samolepky apod…

Vstupné: Něco dobrého pro kočičky ze spolku Jasmína (konzerva, pamlsky, hračky apod…)

• 18.12.2016 – V Lomu u kostela – budeme mít stánek, kde můžete zakoupit různé dárečky nebo přinést krmení pro kočičky.
  • 27.11.2016 – Vroutek, Adventní trhy, stánek školní družiny – Drobnosti vyrobené od ZŠ Vroutek nebo můžete za drobný dárek přinést krmení a jiné potřeby pro kočičky :).
  • 11.9.2016 – UMÍSŤOVACÍ VÝSTAVA SEN ZVÍŘAT (Praha Vinoř) – Bude to velká akce, na které budou nejenom kočičky, ale i pejsci. Jsme moc zvědavé, jaké to bude a jestli některá z našich 3-4 koček, které přivezeme, najde domov 🙂 Srdečně všechny zveme! http://senzvirat.sweb.cz/
  • Od 29.8. do 12.9. – Akce Daruj čtyřlístek je formou pomoci o zkompletování všech veterinárních úkonů jako je očkování, kastrace, doléčení kočiček, abychom je mohli nabízet k adopci. U každé kočičky v čtyřlístku cena a popisek pod fotkou, co kočička bude potřebovat, variabilní symbol a číslo účtu na který můžete penízky posílat, případně uvádím, je to transparentní účet, takže můžete vidět, že penízky dorazily a kam půjdou: b. ú.: 2200585065/2010. U kočiček s otazníkem, je částka libovolná a použije se na papání či jiné potřebné věci 🙂
  • 24.5.2016 – 15:00-17:00 Kampaň na pomoc psům pořádá turnaj v piškvorkách, na podporu nás a také Berňáčků v nouzi
  • 7-8.5.2016 – Výstava koček v Mostě
  • 16.4.2016 – Umisťovací výstava chlupáčů bez domova v Mělníku
  • Dne 30.1.2016 se zúčastníme umisťovací výstavy v Praze – Toulcově dvoře, kteoru pořádá Kočičí domov Sluníčko. Moc se na akci těšíme! Podpořit zábavný program pro děti, který na místě bude, můžete klikem na To mě baví.
  • Dne 21.6. 2015 se zúčastníme umís´tovací výstavy v Praze organizované Kočičím pohlazením. Na místě budeme mít prodejní stánek a nevyksytne-li se žádný problém, tak i tři naše kočičky.
  • Ve dnech 9.-10. května jsme se zúčastnili výstavy koček na zimním stadionu v Mostě s naším charitativním stánkem.
  • 18.ledna 2015 se zúčastníme Lednového bazaru v repre v Mostě. DETAIL AKCE
  • 31. ledna 2015  se zúčastníme naší první umisťovací výstavy – Valentýnské umisťovací výstavy koček v Praze. Doufáme, že se tam se spoustou z Vás uvidíme :-).  DETAIL AKCE
  • V neděli 21.12.2014 se zúčastníme předvánočního charitativního bazaru v Mostě v Repre, kde budeme mít také svůj stánek se vším možným. Na celé odpoledne je připravený zábavný program, tak určitě přijďte. Nákupem věcí, hlavně použitého oblečení, podpoříte Azyl pro matky s dětmi v Mostě, nákupem v našem stánku nás Pokud by někdo měl přenosný stojan na oblečení, budeme rády za půjčení. A silné muže vyzýváme na pomoc organizátorce s přípravou a následným úklidem stolů Každý dobrý skutek před Vánocemi se počítá –  Detail akce
  • Tímto Vás srdečně zveme na Vánoční nadílku pro naše kočičáky a kočičátka. Každý z našich svěřenců napsal Ježíškovi a má u fotky popisek dárečku, můžete nám buď poslat soukromou zprávu, že dáreček koupíte a já tam napíši, že je rezervovaný anebo můžete napsat k fotce, že dárek koupíte. Kočičky dárečky nedočkavě vyhlíží 🙂 Pokud nejste z daleka, můžete dárek zakoupit a dovézt osobně (po dohodě), jinak můžete dárek objednat a nechat nám zaslat (adresu napíšeme do SZ), nebo zaslat hotovost na náš účet 2200585065/2010 pod uvedeným variabilním symbolem a my dárek kočičce objednáme sami. U některých dárků ze Zoohitu uvádíme cenu bez akce, jelikož je možné, že než se koupí dáreček, akce skončí. Když si ale Ježíšek pospíší, může být dárek levnější :). Děkujeme a přejeme krásný předvánoční čas. Můžete psát i zde do komentářů, případně zamluvíme :). Klikněte na odkaz:  DETAIL AKCE .
  • 17.5.2014 od 11h do 17h v Praze v Krymské ulici budou mít krásné veganky z DreamTeamu stánek se 100% rostlinnými dobrotami. Výtěžek půjde na podporu našeho spolku Jasmína. Přijďte ochutnat tyto mňamky a zároveň pomoci kočičkám, o které se staráme. Tímto velmi děkujeme holkách z DreamTeamu!

Goog mood spoon